Event på det kuleste huset i Fredrikstad?

Det er ikke skryt. Båthuset Scene er det kuleste kulturhuset i Fredrikstad.

Det ombygde båthuset ligger ved ælvekanten midt i sentrum og har plass til 350 ved bord og 900 stående. På brygga kan vi servere 250++ mennesker – og også ta imot båtgjester!

Båthuset Scene er:

  • Rustikt
  • Folkelig
  • Trivelig
  • Fleksibelt (om eventet ditt har messepreg)

Og vi på huset kan hjelpe dere med alt, fra idé til gjennomføring. Daglig leder Agnethe har lang erfaring og stor entusiasme.

Event på Båthuset Scene

Alt av underholdning…

Fredrikstadguttane Pål, Atle og Roger kan hjelpe dere med alt av underholdning og konferansieroppgaver. De står blant annet bak Båthusrevyene og har også lang erfaring med eventjobbing.

Musikerne på huset, Ole Petter, Rino og Inge kan med sitt store nettverk sette sammen ulike bandkonstellasjoner tilpasset deres behov. Blant annet sammen med hele norges soulkonge Odd René Andersen og bortimot alt annet av musikksjangere fra Easy Listening/taffel, Blues til skikkelig party med coverbandet Tante Gørils Hobbyorkester..

Greenroom Studio

Og har dere lyst til å sette et helt unikt preg på arrangementet med egenprodusert sang og musikk innspilt i profft studio med proffe musikere? Hvor gøy kunne ikke det vært?..

Og kanskje dere også trenger hjelp med tekst til egen spesialsang? Da er Pål, Roger og Atle rette personer. Gutta på Greenroom Studio hjelper dere med å få det spilt inn – og de lover at dere kommer til å le og ha masse gøy mens dere holder på. Greenroom studio er plassert sentralt i Fredrikstad. Nærmere bestemt på Holmen.

Greenroom har eksistert siden 2000 og har vokst seg til å bli et høyt profesjonelt lydstudio. Studio driftes og eies av Ole Petter Hansen Chylie (trommer) og Rino Johannessen (bass).

Disse to er svært rutinerte musikere som har spilt på en rekke tv-show og med flere av Norges største artister. Hos Greenroom kan du få spilt inn hva dere måtte ønske av musikk eller tale.

Reklamesnutter, jingles eller et helt album, hvis du vil. Greenroom leies på timesbasis og musikerhonoraret avtales etter prosjektets størrelse.

Ønsker du noe helt spesielt innen dekor?

Her har vi med oss den kreative Birgitte Dahl Melsom. Hun fikser det dere trenger.

Hennes forretningsidè er: Ønsker du det lille ekstra ved ditt selskap er jeg den kreative personen du vil ha med på laget. Med øye for detaljer og med endeløs fantasi kan festen få en ekstra kul look og utforming. Om det er en selfievegg, lyssatt draperier eller et lekkert bord du ønsker, er jeg klar med mine kreative tanker og
morsomme ideer.