Hva skjer?

Visste du at det skjer noe nesten hver helg på Båthuset Scene? Vi produserer og leier ut til et mangfold av konserter, oppsetninger og show. Ta en titt på programmet vårt for å se hva vi har å by på fremover!

Billettinformasjon

Billetter til våre happenings selges nå via egen nettbutikk. I en overgangsperiode vil noen billetter fortsatt bli solgt via Fredrikstad Kino

Våre “billetter” består av en mail med et ordrenummer. Ved ankomst så sier du navnet ditt og vi har deg på lista.

Årets Juleshow er lagt ut.. Er dere en bedrift som ønsker å komme, så ta kontakt, så ordner vi med pakkeløsning med faktura ol. For bedrifter over 30 personer er det også mulig å spise hos oss først.. Cateringen står Ida på Fredrikstad Catering og Selskapsmat for.. Hun har lang erfaring med dette og tilbyr en buffet med både varm og kald mat:)

Salg ved inngang

Dersom det er ledige billetter igjen, vil disse kunne bli solgt i døra.

Info om dette vil komme på omtale eller arrangement.

Betaling gjøres helst med kort eller VIPPS, men vi tar også kontanter.

Bordplassering

Båthuset Scene har  ikke bordplasseringer til sine forestillinger, såfremt det ikke er opplyst om det. Det er “Førstemann til Mølla”-prinsippet som gjelder for å få favorittplassen:)

Det er stoler til alle med tilgang til bord på de aller fleste av våre konserter/show.I motsatt fall så er det informert om evnt hvor mange tilgjengelige plasser, om det er ren ståkonsert med bare ståbord osv..

___________

På Juleshowene, Christmas-show med The Beatles på Båthuset, så vil dere være forhåndsplassert slik at bord er reservert ved ankomst.. Er dere flere som vil sitte sammen, men bestilt i ulike navn – ta kontakt på mail asap så vi vet om dette før dere kommer… agnethe@bathusetscene.no

Våre faste arrangementer

Båthusrevyen

bathusrevyen

Like sikkert som utepilsen og isen, vender Båthusrevyen tilbake når det blir sommer. Siden Båthusrevyens urpremiere i 2006 har revyen tiltrukket over 120.000 publikummere til Båthuset Scene. Det gjør at Båthusrevyen trygt kan kalles en sommertradisjon i Fredrikstad. Med nyskrevne tekster og nummer hvert år har revyen blitt en naturlig del av sommeren både tilreisende og fastboende.

Båthusrevyen spilles av revyensemblet FredrikstadGuttane. Revyensemblet består av Pål Nielsen, Atle Jensen og Bjørn Spydevold, backet opp av Roger Amundsens revyorkester.

Fredrikstad Ølfestival

PbleIorv

Fredrikstad Ølfestival så dagens lys i 2016, og ble allerede første året en stor suksess med utsolgt festival. På festivalen kommer det mikrobryggerier fra fjern og nær, og vår uteservering kommer virkelig til sin rett. ØlFestivalen 2020, 2021 og 2022 ble det ikke noe pga Korona.. Men vi håper at vi er i gang igjen mai/juni 2023.

Følg med:)

Du kan lese mediaomtale om Fredrikstad Ølfestival her

My Motown

My Motown

Julen 2022 så braker det løs med nytt show.

The Beatles – med Eirikur Hauksson, Jonas Groth, Jan-Erik Arntsen mfl.. Mer info kommer.

Historiefortelleren er Tom Mathisen.

Dette blir et show med virkelig TRØKK i og helt sikkert noen humoristiske innslag fra Mathisen:)

Flott musikk, supre musikere, en “historieforteller” som binder det sammen. Er sikker på at nesten ALLE kan tekstene, så her blir det bare å synge og danse med..

Mer info kommer når promomateriellet er klart.

Er dere gruppe på over 40 pers, så hvorfor ikke legge julebordet til oss og ta en helaften her? Har en flott tilbyder av en nydelig buffet som da kommer hit for å servere dere.. Ta kontakt så sender jeg over meny..