Ønsker du et annerledes kurs- og konferanse-lokale?

Skal du arrangere kurs eller konferanse for en større gruppe? Med Vesterelva som nærmeste nabo og et lokale fullt av historie, er vår visjon å tilby et tvers sjarmerende og ujålete konferanselokale uten at det går på bekostning av profesjonalitet.

Kurs og konferanse

Ønsker du et annerledes kurs- og konferanse-lokale? Båthuset Scenes rustikke sjarme passer for konferansegrupper som er ute etter et uformelt lokale som allikevel har fasilitetene som trengs for et vellykket kurs eller konferanse-arrangement.

Vår fleksible sal kan tilpasses det meste, fra få til mange.

Skole, kino, hestesko, langbord, småbord, konferansebord – avhenging av størrelsen.

Som konsertscene har vi doble scenetepper som kan justeres etter antallet som skal stå på scenen. Stort takhengt lerret samt prosjektor. Profft lyd- og lysutstyr. Håndholdte mikrofoner samt mygg.  Eller så har vi annet som trengs for kurs/konferanse slik som blokker, penner, flippover, gratis WiFi og vertskap.

Vi kan tilby å planlegge alt fra A til Å for dere, eller vi kan bistå i prosessen

Beliggenhet

Beliggenheten vår er meget sentral, helt nede ved Vesterelva som skiller sentrum fra Kråkerøy. Kråkerøy-siden er mer landlig med en roligere puls – men med en kort spasertur over gangbrua står du midt i sentrum med hoteller, kaféer og byferga rundt deg.

Vi har kort vei til større parkeringsplasser hvis det behøves. Kommer du kollektivt, er det gangvei til både buss, tog og ferge, eller hva med å reise grønt og ta ferga fra togstasjonen og rett til oss?

Våre lokaler har blitt oppgradert mye de siste årene. Veggen ut mot Vesterelva har fått store glassvinduer og glassdører så utsikten er veldig koselig. Peisene bruker vi hyppig hele året til kos. På vår uteservering, med egne båtplasser, står du bokstavelig talt på elva – med utsikt til båter som putrer forbi og folket som spaserer på Bryggepromenaden på bysiden. Her har vi utebar, loungeområde ved egen strand, delvis overbygd samt stor markise som gjør at noen regndråper ikke skremmer oss alltid:)

Samarbeidspartnere

Ønsker dere mat?

Vi har noe supre samarbeidspartnere som tilbyr alt fra tapasbuffeer i ulik størrelse, baguetter, snitter, gryter, supper, reke – /skalldyrsbuffét , store og små grillbuffeer med alt fra hele dyr til hjemmelagde pølser og burgere og nydelig sammensatte tre-retters buffeer. Her er det bare fantasien (og muligens budsjettet) som kan stoppe dere😊

Ønsker dere underholdningsinnslag til konferansen? Med et stort nettverk i det lokale kulturlivet kan vi tilby alt fra taffelmusikk til maten, et humorinnslag fra lokale revyartister og til større musikalske produksjoner.

Sjekk fanen “Event” – der er det mer info om dette

Ta kontakt for en prat eller et uforpliktende tilbud!