Hva skjer?

Visste du at det skjer noe nesten hver helg på Båthuset Scene? Vi produserer og leier ut til et mangfold av konserter, oppsetninger og show. Ta en titt på programmet vårt for å se hva vi har å by på fremover!

Billettinformasjon

Billetter til de fleste av våre arrangementer selges av Fredrikstad Kino. Disse billettene kan kjøpes i billettluka på kinoen, via kinoens billettelefon (69 30 60 90), eller via billettlenkene til det enkelte arrangement her på våre nettsider.

Billetter til vårt juleshow My Motown selges gjennom TicketCo. Disse legges ut på vårparten samme år.

Salg ved inngang

Dersom det er ledige billetter igjen, vil disse normalt bli solgt ved inngangen. Til noen få arrangementer, slik som Båthuset Liveklubb, har vi kun dørsalg. Dette vil framgå av omtalen av av det aktuelle arrangementet her på våre nettsider.

Bordplassering

Båthuset Scene har ellers vanligvis ikke bordplasseringer til sine forestillinger. Ved Båthusrevyen vil vi stå i inngangen og være behjelpelige med å finne de beste plassene tilgjengelig.

På julebordsshowet My Motown blir man tildelt plass på forhånd, og vist til bordet man har fått ved ankomst. Fordelingen av plasser skjer i den rekkefølge som billettene er kjøpt.

For spørsmål om billetter, ta gjerne kontakt med oss!

Våre faste arrangementer

Båthusrevyen

bathusrevyen

Like sikkert som utepilsen og isen, vender Båthusrevyen tilbake når det blir sommer. Siden Båthusrevyens urpremiere i 2006 har revyen tiltrukket over 100.000 publikummere til Båthuset Scene. Det gjør at Båthusrevyen trygt kan kalles en sommertradisjon i Fredrikstad. Med nyskrevne tekster og nummer hver år har revyen blitt en naturlig del av sommeren både tilreisende og fastboende.

Båthusrevyen spilles av revyensemblet FredrikstadGuttane. Revyensemblet består av Pål Nielsen, Atle Jensen og Bjørn Spydevold, backet opp av Roger Amundsens revyorkester.

Båthusrevyen 2019 bli spilles fra 22. juni – 31. august, og du kan lese mer om den her.

Fredrikstad Ølfestival

PbleIorv

Fredrikstad Ølfestival så dagens lys i 2016, og ble allerede første året en stor suksess med utsolgt festival. På festivalen kommer det 12 mikrobryggerier fra fjern og nær, og vår uteservering kommer virkelig til sin rett. 31. mai – 1. juni 2019 er vi klare for ny festival med hundrevis av glade mennesker, tilreisende mikrobryggerier og masser av gode smaksopplevelser.

Du kan lese mediaomtale om Fredrikstad Ølfestival her

My Motown

My Motown

Hver førjul samler Odd René Andersen sin faste gjeng med musikere og fyller Båthuset Scene med klassisk soulmusikk. I 2018 gikk han helt tilbake til starten på showene i Båthuset og hentet fram igjen de beste låtene fra plateselskapet Tamla Motown. My Motown er et helstøpt show med et utvalg av norges beste musikere som spiller artister som Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Supremes og Jackson Five.

For julebordpakker med bespisning og/eller overnatting samarbeider vi med Quality Hotell Fredrikstad og Restaurant Slippen.